TARRAGONA 21

 L'Agrupació Càmpigs Tarragona Ciutat ha renovat en aquest 2019 el seu suport al festival.


L’Agrupació Càmpigs Tarragona Ciutat ha renovat en aquest 2019 el seu suport al festival.

Els gladiadors s’han acomiadat de Tarraco Viva fins a la propera edició. Els càmpings de la ciutat de Tarragona han ofert durant tres setmanes, en sentit literal, el descans del guerrer als lluitadors de l’empresa de recreació històrica (Gesta Gladiatoria), que el passat cap de setmana ha realitzat diverses exhibicions a les instal·lacions de la Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, en concret a Las Salinas, Torre de la Mora, Caledònia i Las Palmeres, 

L’Agrupació Càmpigs Tarragona Ciutat ha renovat en aquest 2019 el seu suport al festival. Els set càmpings integrants de l’associació (Las Salinas, Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de l’Mòra, Tamarit Beach Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia) s’han fet càrrec de l’allotjament de mig centenar d’actors, tècnics i equips de producció que han participat en els espectacles de reconstrucció històrica. En total han sumat més de 500 estades en semi-mòbil i bungalows de l’entorn de la Platja Llarga i La Mòra-Tamarit, el que supossa una aportació en espècies que ronda els 20.000 euros.

A més d’oferir suport logístic i allotjament, Càmpings Tarragona Ciutat va patrocinar en anteriors edicions demostracions divulgatives de com eren els campaments de les legions romanes i com es muntaven els papilio, les botigues militars de campanya d’oficials i soldats, que es podrien considerar els primers ‘campistes’ de la història per la sofisticació dels seus mètodes.

Amb 9.700 places, els set establiments que integren l’agrupació Càmpings Tarragona Ciutat tripliquen la capacitat hotelera de la capital i s’han convertit, amb un important creixement en els últims anys, en una de les principals portes d’accés al territori.