.

Imatge de l’expedició tarragonina. Foto: Cedida

El subcampió de la lliga catalana, Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, ocupa finalment la desena plaça de la classificació general després de disputar el Campionat d’Espanya cadet masculí celebrat del 8 al 12 de juny a Castelló. L’equip Costa del Vóley (Málaga) ha estat el millor conjunt de base del voleibol espanyol en categoria cadet després de guanyar per 3 sets a 1 al campió de la lliga catalana, CN Sabadell, a la final.

Els participants estaven organitzats en sis grups de quatre equips que disputaven una primera fase en format lligueta a una volta, amb partits al millor de 5 sets. Els dos primers classificats de cada grup han lluitat pels llocs de l’1 al 12, amb possibilitat d’accés a semifinals, mentre que el tercer i quart classificat de cada grup han lluitat pels llocs del 13 al 24.

El dimarts, 7 de juny, l’equip cadet del Tarragona SP&SP viatjava a Castelló gràcies al suport i la col·laboració de diferents partners, especialment de l’Ajuntament de Tarragona. L’equip tarragoní va quedar emmarcat en el grup A de la primera fase, resolent amb èxit els partits contra el CV Valladolid i el CV Zaragoza:

Un cop assegurat l’accés a la segona fase, els tarragonins es van haver d’enfrontar al campió de la lliga catalana, el CN Sabadell, i al CV Leganés, emmarcats per punts al Grup 3:

Finalment, els cadets de Tarragona van disputar l’últim partit per acabar de decidir les places 9a a 12na.