.

.

TOTS 21

Els cadets del Rugby Tarragona

Aquest dissabte, 26 d’abril, els cadets del Rugby Tarragona jugaran el partit decisiu contra Osona Crancs que els donarà la tercera o quarta posició en la seva categoria. Recordem que el passat 12 d’abril va tenir lloc a Tarragona el partit de tornada de semifinals contra Químic RC, un encontre intens i molt disputat, en què malgrat la victòria dels Voltors per 22-19, el resultat fou insuficient per concórrer a la final pel primer i segon lloc de la categoria.

El mateix dissabte tindrà lloc un partit amistós categoria juvenil i sènior entre els Voltors i els Cobh Pirates RFC d’Irlanda que finalitzarà amb un Tercer Temps entre ambdós equips com marca la tradició rugbistica.

L’Escola del Rugby Tarragona, d’altra banda, acudirà a Viladecans on el Rugby Sales Viladecans organitza una Trobada d’Escoles en la que hi participaran la del Rugby Tarragona, la del GEIEG i la de Torroella Senglars en totes les categories des de Sub 6 a Sub14.

El Rugby Tarragona celebra la Diada de Sant Jordi

El dimecres 23 d’abril el Rugby Tarragona serà present a la Rambla de Tarragona, tal i com en els últims anys, per participar d’aquesta jornada tan assenyalada al nostre país. Des de les 12 del migdia i fins a les 9 del vespre aproximadament, els socis i simpatitzants del club podran adquirir la rosa de Sant Jordi, així com altres productes de merxandatge del Rugby Tarragona.