.

.

TOTS 21

Aquest és l'aspecte del carrer Major de Salou, aquest diumenge | Foto: Tarragona21

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han atès al Camp de Tarragona, des de les 20 hores del dissabte al vespre, fins a les 8 hores d’aquest matí, un total de 52 serveis relacionals amb la pluja i el vent. En total, a Catalunya han estat 987 els serveis atesos per aquest cos. En les darreres hores els serveis s’han centrat sobretot en la retirada d’arbres i elements estructurals que havien caigut i afectament a la via pública o bé tenien risc de caure i en neteges de calçades. Tambe ha estat requerits per problemes derivats de l’acumulació d’aigua en baixos, soterranis i terrasses.

La nit del passat diumenge, al voltant de les 22:15, un arbre va caure al barri de Tarragona de la Granja, al carrer Gran Canària. Cap persona va resultar ferida però una dotació de bombers va actuar per la retirada i el trasllat de l’arbre. Aquest matí no hi havia cap incidència que denotes la caiguda.

Ha estat a Falset, poble del Camp de Tarragona, on ha caigut la teulada del sostre d’un habitatge de tres pisos. Els bombers han confirmat al Tarragona21 que a l’accident del c/de Dalt n.46, “no hi ha en principi ferits” afegint que “ara mateix l’arquitecte municipal està avaluant la situació de l’esfondrament i dos dotacions de bombers estan retirant pilons i runa”. A l’operació, encara en marxa, no se sap si s’haurà de tirar la casa o es podrà salvar l’estructura.

Quant al cabal dels rius, Protecció Civil ha informat que la situació del cabal del riu Francolí ja no representa cap risc i la tendència és a la normalitat.

AnnaMG