.

Els aficionats a la micologia ja saben que, a finals d’octubre, tenen al  Morell una cita imprescindible: l’Exposició de Bolets Vila del Morell. La mostra arriba enguany a la 24a edició i ho fa, com és habitual, combinant cultura i gastronomia. L’entitat Tocats del Bolet, amb la col·laboració del consistori morellenc, ha preparat un any més aquesta tradicional trobada, que es podrà visitar a les sales de l ’Ajuntament aquest dissabte, de 16 a 20 hores, i diumenge, de 10 a 20 hores.

A més, diumenge a les 12 del migdia arribarà el moment dedicat a la gastronomia, amb una degustació de plats elaborats amb els bolets com a ingredient bàsic. Com de costum, la mostra oferirà als seus visitants una àmplia i variada col·lecció de bolets, tots ells exposats  en reproduccions en miniatura dels seus respectius entorns naturals. Cal recordar que l’Exposició de bolets Vila del Morell inclou tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-los.

Finalment,aquest cap de setmana dedicat al bolet es completarà a l’exterior de l’Ajuntament amb la instal·lació de diferents punts de venda de prod uctes relacionats amb la micologia.