.

.

TOTS 21

Imatge del partit disputat dissabte passat.

L’equip de futbol americà dels Barcelona Dragons, que per segon any consecutiu tenen com a campament base de la lliga europea l’Estadi Municipal de Reus, ha fet públic avui un comunicat en el qual deixa meridianament clar que faran tot el possible per identificar i impedir l’entrada al recinte a la persona que va llançar una ampolla a la sideline del Cologne Centurions. El partit que inaugurava la temporada es va disputar dissabte passat a la capital del Baix Camp i va ser retransmés per Esport3.

En un comunicat fet públic per mitjà de les xarxes socials, el club adverteix que “s’estan revisant els vídeos de seguretat” i que quan la persona sigui identificada “no se li permetrà l’entrada a l’estadi ni la participació en esdeveniments organitzats per la franquícia”. “No serem permisius amb aquelles persones o accions que perjudiquin la imatge de la nostra franquícia”, s’hi pot llegir, en un redactat que no permet dubtes: “Barcelona Dragons és totalment intol·lerant davant de qualsevol acció que vagi contra els valors intrínsecs de l’esport”.

En aquesta línia, la nota s’assegura que “no permetrem cap acte que pugui perjudicar la connvivència de les persones que participen o assisteixen als nostres esdeveniments. La seva seguretat és una prioritat per a nosaltres (…) Mantinguem el football net”, conclou el comunicat signat pel General Manager, .Bart Iaccarino.

Redacció