.

.

TOTS 21

En relació a les informacions periodístiques aparegudes sobre els bancs instal·lats al carrer 20 de Bonavista, el primer tinent d’alcalde i conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, ha afirmat avui que “els veïns i veïnes de Bonavista poden estar tranquils, ja que els bancs ubicats de l’anomenada Plaza de los Abuelos no es mouran del lloc que ocupen actualment”.

Martín ha explicat que “aquest dilluns es va donar ordre de revocar el decret que autoritzava la instal·lació d’una terrassa, a la qual es buscarà una nova ubicació que no afecti ni els veïns ni els elements de mobiliari urbà”. El primer tinent d’alcalde ha comentat que “des de l’Àrea de Mobilitat i la Brigada Municipal s’ha donat resposta ràpida a la situació, després de detectar la problemàtica i en comunicació amb l’associació de veïns del barri”.

Precisament, dilluns, la Brigada Municipal va collar els cargols d’un dels bancs que no estava del tot ferm. José Luis Martín ha assegurat que “la nostra prioritat és que la ciutadania tingui uns espais públics per gaudir-ne i per això els bancs del carrer 20 es mantindran en la seva actual ubicació”.

Redacció