.

.

TOTS 21

Cartell de les jornades d'artesania de la Diputació. Foto: Cedida

Cartell de les jornades d’artesania de la Diputació. Foto: Cedida

Les jornades ‘Teixint el futur de l’artesania’ neixen amb l’objectiu de conèixer quina és la situació del sector i el paper que té en la generació de riquesa, a més de ser un punt de trobada de les persones artesanes emprenedores de la demarcació. Organitzades des de la Diputació de Tarragona tindran lloc els dies 12 i 13 d’abril al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina, a Reus, i el dia 14 a l’espai ceràmic Piensa en porcelana de Tarragona i a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus.

El primer dia, el dimecres 12 d’abril, se celebrarà la jornada d’inici, amb diferents presentacions, com la de la ‘Diagnosi sobre l’artesania a la demarcació de Tarragona’, i un taller de cocreació. Aquesta primera jornada tindrà lloc al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus, on també es desenvoluparà la segona jornada, centrada en la formació: ‘Innovació, digitalització i actualització de les persones artesanes’. El dia 13 d’abril s’iniciarà amb diversos tallers simultanis i rotatius sobre gestió del negoci, vendes i comunicació, i també comptarà amb un col·loqui. Per finalitzar, el dia 14 d’abril i sota el títol ‘Jornada de bones pràctiques. Teixint el futur’ els participants es desplaçaran fins a l’espai ceràmic Piensa en porcelana de Tarragona, on es presentaran dos projectes relacionats amb l’artesania, i després aniran a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus per finalitzar les jornades amb una exhibició de treballs de persones artesanes i una proposta de dinàmica de treball. 

Les persones artesanes emprenedores de la demarcació interessades a participar d’aquestes jornades s’hi poden inscriure de manera gratuïta a través del següent enllaç https://web.dipta.aplicatiuspin.cat/webServices/views/?v=formacio/formInscripcioGrupPublic&idAplicatiu=75&idFormacio=246. Tota la informació sobre l’activitat es pot trobar aquí https://www.dipta.cat/empren/jornades-teixint-el-futur-de-lartesania o contactant amb Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona (ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o al telèfon 977296691).