.

.

TOTS 21

Els ajuntaments del Camp de Tarragona comencen a reaccionar. En el cinquè dia de la invasió russa d’Ucraïna, Salou, Tarragona, Vila-seca i Reus han organitzat concentracions en favor de la pau. Les quatre cites, a les 19:00 hores, volen donar també suport al poble ucraïnès en la seva lluita de resistència per la supervivència nacional.

La mobilització a la capital de la Costa Daurada tindrà com escenari la porta de l’edifici de l’ajuntament, amb la intenció de lleigr un manifest per “condemnar la invasió militar d’Ucraïna, manifestar la nostra solidaritat amb el poble ucraïnès i el nostre compromís en la defensa del diàleg i de la pau”.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Tarragona realitzarà una concentració a les escales de davant del consistori “per tal de fer una crida en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès”. D’aquesta manera, el consistori se suma a la convocatòria de l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya de realitzar concentracions a les portes dels ajuntaments en suport al poble ucraïnès aquest dimarts a les 19.00 hores.

Seguint precisament aquesta crida, l’Ajuntament de Vila-seca també ha convocat una concentració en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès davant de la porta principal de la Casa Consistorial de Vila-seca, plaça de l’Església, 26. La façana principal de l’Ajuntament quedarà il·luminada també amb els colors blau i groc del país d’Ucraïna.

Reus s’ha sumat a la convocatòria de les entitats municipalistes catalanes convocant a la plaça del Mercadal.

Redacció