.

.

TOTS 21

“Lamentem comunicar que el festival Friends & Family queda cancel·lat. Degut a la recent polèmica entre institucions reflexada en diversos titulars de la premsa local, trobem aconsellable suspendre l’esdeveniment per no voler contribuir a incrementar la tensió política”.

Amb aquestes línies publicades aquesta tarda al seu perfil de Facebook, l’empresa Elrow ha informat de la cancel·lació del macrofestival de música electrònica que havia de portar unes 20.000 persones al municipi salouenc.

‘Trasllat’ a Viladecans

Els mateixos artistes tocaran el mateix dia durant les mateixes hores (de les 10 del matí fins les 2 de la matinada), però ho faran a Row14, la discoteca d’Elrow a Viladecans, en una festa que servirà per celebrar el seu 7è aniversari.

“En les properes 24 hores informarem i procedirem a la devolució íntegra del cost de les entrades o a bescanviar-les per una entrada a la festa del setè aniversari de Viladecans”, informa l’empresa, que avisa que el bescanvi es farà fins que s’esgoti l’aforament de la sala.

 

“Què passa amb la reserva que havia fet a l’hotel?”

La suspensió ha provocat en poc més d’una hora queixes de desenes de persones. Les reclamacions se centren sobretot en el fet que la cancel·lació s’hagi produït a cinc setmanes de la celebració prevista de l’esdeveniment, i que s’hagin venut les entrades abans de tenir assegurats els permisos per fer el festival al lloc previst.

La majoria consideren que hi ha hagut una “falta de professionalitat” i alguns reclamen que, a banda de retornar l’import de l’entrada, els retribueixin l’import de la paga i senyal que havien efectuat per reservar un hotel i transport a Salou durant aquestes dates.

“No” a la pedrera del Cap Salou i a Emprius

L’anunci arriba poc després que l’Ajuntament hagi oficialitzat la negativa de l’Autoritat Portuària a que se celebrés a la pedrera del Cap Salou, l’escenari previst, i que el mateix consistori hagi descartat la zona dels Emprius com a alternativa en considerar que no és “viable ni adient”.

“Elrow promulga el perfecte enteniment amb totes les institucions en qualsevol dels nostres esdeveniments. Arribats a aquest punt, no ens queda més remei que prendre aquesta decisió, lamentant-ho molt. Era del nostre interès i també de les institucions de Salou donar a la ona un festival de primera magnitud a nivell internacional”, afegeix l’empresa en el comunicat.