.

En aquest acte de reconeixement han participat col·laboradors d’Elix que han realitzat el Programa Acredita’t-AEQT, representants de l’equip directiu de la companyia i d’àrees com Operacions, RRHH, Comunicació, entre d’altres.

El passat dijous 26 de juliol, Elix Polymers, un dels fabricants líders a Europa de termoplàstics i derivats, va dur a terme a les seves instal·lacions un acte de reconeixement per als seus 18 col·laboradors que han participat en la segona edició del Programa Acredita’t-AEQT , finalitzant el Cicle Formatiu de Grau Superior de Química Industrial.

El Programa Acredita’t-AEQT, mitjançant el I.E.S. Compte de Rius, permet a totes les persones que fa anys que treballen en la indústria química, obtenir un certificat oficial de totes aquelles competències adquirides a través del lloc de treball, la pràctica i l’experiència professional. Així mateix, facilita l’obtenció del títol de Grau Superior en Química Industrial.

A través d’aquest acte de reconeixement, Elix Polymers ha volgut reconèixer l’esforç i dedicació realitzat per part dels participants, els quals han donat un salt qualitatiu en la seva formació i han adquirit nous coneixements i habilitats per poder desenvolupar-los en els seus respectius llocs de treball .

Un dels col·laboradors, Sergio López, Ajudant de cap de torn de la Planta de Granulat, ha estat premiat per fer el millor projecte Producció d’ABS a la planta de granulat. Referent a això, va comentar: “Agraeixo a Elix Polymers l’oportunitat que m’ha brindat de poder participar en el Programa Acredita’t-AEQT, permetent-me estudiar i treballar alhora sense haver de renunciar a res. Ha estat una experiència molt positiva on he pogut ampliar els meus competències i habilitats professionals, enriquint tant a nivell professional com personal “.

Una de les missions de Elix Polymers quant als seus col·laboradors és promoure el desenvolupament personal i professional, en un entorn de treball de col·laboració, segur i sostenible. Sobre això, Noelia Vázquez, directora de RRHH & Comunicació va afirmar: “En Elix Polymers apostem per la formació del nostre equip humà, potenciant el talent dels nostres professionals, els coneixements i competències garanteixen el creixement sòlid de la companyia”.

En aquest acte de reconeixement han participat col·laboradors d’Elix que han realitzat el Programa Acredita’t-AEQT, representants de l’equip directiu de la companyia i d’àrees com Operacions, RRHH, Comunicació, entre d’altres.