.

.

TOTS 21

Pedro Ortega foto cedida CATararagona

Pedro Ortega foto cedida CATararagona

Elías Dominguez, ha estat el guanyador de la MCD Tarragona 2017 amb un temps de 2:28. El gallec s’ha emportat aquesta tercera edició de la Marató pels carrers de Tarragona i ha estat el protagonista d’una cursa que ha coronat a dos tarragonins però com a campions de Catalunya.

Pedro Ortega del Club Atletisme Tarragona i Mireia Sosa del C.A.Runners Tarragona ha estat els guanyadors en categoria masculina i femenina de la competició nacional.

El campionat de Catalunya s’ha disputat a una sola cursa, en aquesta edició Tarragona i els participants són els atletes federats a Catalunya. Per aquest motiu, el tarragoní Pedro Ortega que ha estat segon a la cursa s’ha emportat el campionat, ja que Elías Dominguez no competia en el campionat.

L’atleta de l’atletisme Tarragona no ha pogut repetir victòria però sí que ha aprofitat el seu segon lloc per a ser campió de Catalunya.

Ortega segueix demostrant que ara mateix és un dels millors maratonians de país.

Per la seva banda Mireia Sosa, creix com atleta al mateix temps que creixen les victòries que aconsegueix i que celebra al costat de la seva filla. La tarragonina ha repetit triomf a la prova i ha demostrat que tot i no arribar al 100% a la Marató ha recuperat aquell toc de cames que molts cops és necessari per aconseguir grans marques.

Els noms il·lustres s’han reservat pels 30 quilòmetres on Maria Vasco i Chema Martínez s’han emportat la victòria en categoria femenina i masculina respectivament.

La Marató de Tarragona ha tingut la seva sortida i arribada al Port de la ciutat i ha dibuixat un recorregut que ha fet que la cursa s’hagi disputat per la façana marítima, pels barris de llevant i pels barris de ponent.

La Marató ha comptat també amb 300 voluntaris.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS RESULTATS

Quim P. Casadesús