.

.

TOTS 21

Imatge de Yo Pongo en anteriors edicions. Foto: Cedida

Imatge de Yo Pongo en anteriors edicions. Foto: Cedida

Després de l’èxit de les darreres edicions aquest dijous 7 de juliol arriba la 5ª edició del ‘Yo Pongo Internacional de Tarragona’. La cita serà a les 20.30 h a l’Espai Jove La Palmera (plaça Imperial Tarraco), on els participants hauran de cuinar plats típics de la seva terra o d’altres per compartir amb la resta d’assistents. A més, hi haurà Escenari Obert perquè els participants puguin fer la mostra cultural que més desitgin. Aquesta proposta està organitzada pel Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona en el marc del cicle Refugi.

En aquesta cinquena edició es regalarà les fitxes de les receptes dels darrers quatre ‘Yo Pongo Internacional’ anteriors i es preveu poder ampliar el receptari en properes edicions. L’activitat és gratuïta.

La dinàmica del ‘Yo Pongo Internacional’ és que tots els participants han de portar menjar per la quantitat de persones que els acompanyen. L’objectiu de l’activitat és crear un espai de trobada de forma lúdica amb persones de diferents països a partir de la gastronomia i l’art. Enguany repetiran a l’espai de l’Escenari Obert membres de la companyia Factoria Folk, el grup de bollywood MahiVe Dance i el camp de treball de la Fundació Casal l’Amic, entre d’altres actuacions.