.

.

TOTS 21

Braç de gitano de Santa tecla. Foto: Cedida

Braç de gitano de Santa tecla. Foto: Cedida

Després de la Crida que dóna oficialment per començada la festa, demà dimarts comptarem amb un dels actes més tradicionals com és el Pastís del Braç de Santa Tecla a la Plaça de la Font on es prepararan 75 metres de braç que són unes 2.000 racions de pastís.

Un altre dels actes més destacats per demà és el concert d’orgue i gralla, Tubs de Festa, amb Jordi Vergés i Roser Olivé a la Catedral a les 20.30h; del que ja vam avançar la seva singularitat, ja que reunirà dos instruments que habitualment no es presenten junts en concert i amb dos músics molt destacats de la ciutat.

Així mateix, demà serà tarda d’inauguracions. D’una banda de l’exposició ‘Festa per a Tothom’, que fa un repàs dels 25 anys d’aquesta iniciativa; i que es pot veure al Teatre Tarragona. La inauguració serà a les 19h i a les 19.30h hi haurà una taula rodona oberta a tothom que parlarà a l’entorn d’aquest projecte tan destacat. D’altra banda, a les 19.30h al Tinglado2 del Moll de Costa s’inaugurarà la mostra “Jo em rebel·lo, nosaltres existim”, de El Teler de Llum.

L’activitat Carrer del Rugby prevista pels dies 15, 16, 17, 18, 20, 23 i 24 ha estat anulada.