TOTS 21

El Torredembarra Futsal celebrant l'ascens. Foto: Cedida

El Torredembarra Futsal celebrant l’ascens. Foto: Cedida


El “Sènior A” del Club de Futbol Sala Torredembarra és un nou equip de Divisió d’Honor al proclamar-se Campió de Primera Divisió Catalana. Els torrencs van derrotar per 6-4 al Riba Roja, aprofitant les ensopegades dels seus rivals més propers per proclamar-se campions.

Inter la Pineda i Valls,segon i tercer classificat, van empatar en els seus partits, a Torredembarra es van activar totes les alarmes ja que amb una victòria davant el Riba-Roja podríem ser campions aquesta mateixa jornada. El Torre Futsal no va desaprofitar l’ocasió, en un partit en que els locals van començar bé, però van veure com el Riba Roja s’arribava a posar per davant en el marcador amb 2-3.

La segona meitat va ser completament diferent. Els torrencs van sortir molt endollats i ràpidament van aixecar el marcador amb el 6-4 final. Amb el xiulet final, gran part dels aficionats i jugadors d’altres categories van sumar-se a la celebració a la pista i al vestuari i va acabar amb una rua de cotxes pels carrers de la vila i amb el posterior sopar dels jugadors.

Pere Martínez i Jeroni Rañé, com a entrenadors del primer equip declaraven al finalitzar que “l’equip ha treballat mol dur durant l’any amb sessions d’entrenament molt exigents i que ha valgut la pena per tot l’esforç de cadascun dels jugadors, sabent que no era una lliga fàcil ja que tots els equips han estat lluitadors de principi a final, sabent solventar els problemes i dificultats que han sorgit durant l’any i que gràcies a que ho hem sabut corregir ara toca celebrar-ho merescudament” Amb aquest ascens, ja en són 3 de seguits des del 2013 que es va fundar l’entitat, a Tercera Catalana. 3 ascensos en 3 anys.