.

El Torredembarra seguirà a Primera Catalana

El Torredembarra seguirà a Primera Catalana. Foto: campdesports.cat

El Torredembarra seguirà una temporada més a Primera Catalana gràcies a l’empat a zero aconseguit al campo del Vilanova. Els altres resultats han afavorit els del Baix Gaià, que a falta de dues jornades treuen sis punts a l’equip que ara disputaria la permanència a la categoria.

De la seva banda, El Catllar haurà de patir fins al final del campionat, tot i que una victòria el pròxim diumenge a casa contra el cuer Alpitat, combinada amb altres resultats, li garantirien seguir per segon any a Primera Catalana.

El conjunt d’Àngel García ha perdut per 3 a 0 en la seva visita a l’Horta. Joel, al minut 28, ha fet el primer dels barcelonins i a la segona part Sergi i José Javier han posat el marcador definitiu.

Pel que fa a l’Amposta, l’equip ebrenc ha empatat al camp d’un rival directe com el Vista Alegre a zero gols. En les dues jornades que manquen per que acabi la temporada l’Amposta rebrà el Vilanova i finalitzarà el campionat al camp del Marianao Poblet, equip que ja podria trobar-se a Segona o tenir encara opcions de lliurar-se del descens.