.

Adri Frutos va fer dos gols al partit d'ahir. Foto: Cedida

Adri Frutos va fer dos gols al partit d’ahir. Foto: Cedida

Gran injecció de moral per als de Torredembarra que van superar a l’Alforja, quart classificat a Divisió d’Honor per 4-1 aquest passat diumenge a Torredembarra.

Un partit que els locals afrontaven amb moltes baixes i que finalment no va suposar un condicionant al resultat final.

Primera part molt intensa per part de l’Alforja que va disposar de diversos apropaments, però davant es va trobar a una forta defensa i a Juanma Olmedo que van permetre deixar a 0 la porteria durant la primera part.

Els de la torre es van mostar còmodes sobre la pista però poc afortunats de cara a porta tot i dominar el partit durant els primers 20 minuts.

Va ser en una falta a favor del conjunt del Baix Gaià, executada per Adri Frutos, a la frontal de l’area que va permetre a Xavi Girol, mitjançant jugada assajada fer el primer gol de l’encontre a falta de 2 minuts per anar al descans.

A la segona part, els blanc-i-blaus sabien que un gol de diferència era molt poc i era important evitar els apropaments de l’Alforja  i seguir amb la tònica de la primera part.

Al minut 25 en una contra esplèndida pels locals va acabar amb una rematada del capità torrenc, Aleix Núñez, al segon pal que ficava el 2-0 a l’electrònic.

Un minut després, tot i que l’Alforja havia disminuit els xuts a porta, feia el seu únic gol al marcador amb un fort xut des de fora l’area.

Al minut 33 el Torredembarra aprofitava per marcar de nou gràcies a Rafa López, després d’una gran jugada col·lectiva de l’equip i de mantenir la possessió de la pilota.

La tarda no podia acabar millor i a falta de dos minuts, el capità de la Selecció Catalana de Futbol Platja, Adri Frutos, feia l’últim gol del matx. Un gol que suposava l’últim per l’Adri en aquesta temporada al futbol sala, ja que aquest mateix dilluns comença la seva temporada de futbol platja viatjant a Rússia per disputar la Intercup 2017 amb el Club de Futbol Platja Torredembarra.

Al finalitzar el matx, el mateix Frutos, comentava que ‘ l’equip ha estat molt fort avui i confio que segueixi en aquesta linea en el que queda de lliga, els hi desitjo molta sort a tots els meus companys’

El CFS Torredembarra segueix a mitja taula, en setena posició amb 24 punts i a 13 de les posicions d’ascens a la Tercera Nacional Espanyola.

El proper partit els de Torredembarra visitaran la pista del Castellciutat. Serà el pròxim dissabte 25 de març a les 20h.

Resultats Escola:

Rapitenc 9-1 Femení

Sènior B 2-7 Vila-Seca

Infantil 8-1 Castellvell Mediterrani Cambrils 3-2 Aleví *Juvenil i Cadet descansaven.