.

El Nemser TGN Bàsquet viatja fins al Barcelonès

El Nemser TGN Bàsquet viatja fins al Barcelonès

“El partit de demà és una oportunitat per reivindicar-nos, per treure’ns els complexos i la por de jugar fora de casa”. Així de contundent es mostra el tècnic del Nemser TGN Bàsquet, Jordi Hernández en la prèvia del partit que el seu equip jugarà aquest dissabte (19.30 h) a la pista del Club Esportiu Joventut l’Hospitalet. L’equip del Barcelonès és, hores d’ara, el líder imbatut de la categoria (4 victòries en 4 partits) i, per tant, l’objectiu marcat per Hernández és ambiciós en un conjunt, el lila, que ha perdut els dos partits que ha jugat fora del pavelló del Sagrat Cor. “L’objectiu és tenir bones sensacions fora de casa després de perdre dos partits. Es pot perdre de moltes maneres, cal competir i no tenir por a atrevir-se a fer coses”, diu en referència, sobretot, a la desfeta de fa dues setmanes a la pista del Molins (66-43).

El Nemser TGN Bàsquet ocupa actualment la desena posició amb 2 victòries i 2 derrotes i es troba disposat a donar la sorpresa tot i que aquesta setmana el virus de la grip ha fet estralls en el conjunt tarragoní. “Dimecres vam haver de cridar dues noies del nostre sènior B per tal de completar l’entrenament. Els refredats no ens han deixat entrenar com cal però esperem tenir a totes les jugadores pel partit”, admet Hernández.

L’Hospitalet és un equip que en l’última jornada va vèncer el primer botxí del Nemser TGN Bàsquet, el Samà Vilanova (45-57) i que compta amb dues jugadores interiors molt versàtils i una gran directora de joc. “És difícil saber què ens trobarem perquè en aquesta categoria no tenim imatges, però estic segur que competirem a bon nivell”, explica Hernández.