.

El partit contra el TErrassa s’havia de disputar aquest diumenge. Foto: Diari de Terrassa

Després de classificar-se dissabte passat per a la tercera ronda de la Copa Catalunya imposant-se al Cornellà per 2-1, el Terrassa FC ha decidit prioritzar aquesta competició per això i finalment no jugarà l’encontre amistós previst per aquest diumenge dia 12 davant el Gimnàstic al Nou Estadi. El rival del Terrassa FC a la tercera eliminatòria sortirà del guanyador de l’enfrontament que protagonitzaran dimecres la UE Sants i el RCD Espanyol B. El matx, en funció de l’equip que es classifiqui, es disputarà l’11 o el 12 d’agost.

Aquest dimecres, partit contra l’Espanyol

Els granes tenen com a pròxim rival (i últim després de la deserció dels egarencs) de pretemporada al RCD Espanyol, aquest dimecres a casa a partir de les 20.30 hores.

Per a aquest partit els socis del Nàstic tenen entrada gratuïta però només podran accedir al Nou Estadi amb el nou carnet de la temporada 2018/2019.

Els abonats que ja hagin fet la renovació i hagin de recollir el carnet i els interessats en formalitzar la renovació presencialment o donar-se d’alta per a la nova temporada poden passar per les oficines del Nàstic de la Partida Budallera o per la Botiga i Museu de l’Avinguda Catalunya 22C. L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, mentre que el de Botiga i Museu és de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

Els preus de les entrades són els següents:

Les entrades es poden comprar anticipadament a les oficines del Nàstic de la Partida Budallera o la Botiga i Museu de l’Avinguda Catalunya 22C. L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, mentre que el de Botiga i Museu és de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

També es podran adquirir dues hores abans de l’inici del partit a les taquilles del Nou Estadi.