.

.

TOTS 21

Assemblea de socis del club de tennis. Foto: Tarragona Ràdio

Assemblea de socis del club de tennis. Foto: Tarragona Ràdio

Una comissió paritària integrada pel Tennis Tarragona, l’ajuntament i Tarragona 2017 establirà les compensacions que rebrà el club per acollir algunes de les proves dels Jocs Mediterranis, informa Tarragona Ràdio. El passat dijous, el Tennis Tarragona va rebre la proposta formal per constituir la comissió i en l’assemblea celebrada divendres, els socis van capacitar la junta directiva per formar-hi part. D’aquesta manera, s’ajorna la decisió de desvincular-se o no dels Jocs Mediterranis.

L’assemblea de la setmana passada s’havia convocat per informar als socis de la situació i portar a votació la voluntat d’acollir la competició de tennis de Tarragona 2017. El president del Club de Cala Romana, Carles Farré, explica que s’han donat un mes de termini per arribar a un preacord. Serà aleshores quan es convocarà una nova assemblea extraordinària per avalar una possible entesa entre les parts.

El Tennis Tarragona va decidir debatre amb el socis si l’entitat es desvinculava o no de Tarragona 2017 ja que encara no havia arribat cap subvenció.
La decisió es va prendre després de la inversió que l’entitat esportiva havia fet en la renovació de les pistes de terra batuda per adaptar-se a les exigències dels organitzadors dels Jocs.