TOTS 21

El príncep Albert II de Mònaco. Foto: El Confidencial.

Albert II de Mònaco visitarà Tarragona el proper dimarts, dia 26 de juny, dins del marc dels Jocs Mediterranis. En concret, el príncep monegasc gaudirà de la competició de tennis al Club Tennis Tarragona, modalitat esportiva en la qual participa un familiar de la casa reial, la jove promesa Lucas Catarina, segons ha sabut Tarragona21. El jove de 21 anys és el número 345 de l’ATP (rànquing mundial de la competició masculina de tennis) i està previst que pugui competir el pròxim dimarts a partir de les 9 hores del matí com a cap de sèrie dels quadres participants.

Perfil oficial del tennista professional Lucas Catarina. Foto: ATP World Tour.

Així mateix, a falta de la confirmació oficial, tal i com va anunciar l’atleta i alcalde de la Vila Mediterrània, Chuso García Bragado, durant la presentació d’aquesta off the record als mitjans assistents, és molt probable que Albert II de Mònaco es deixi veure per Tarragona, les instal·lacions del Club Tennis Tarragona i, a més a més, la competició de tennis taula a Valls; el dimarts vinent per Tarragona 2018. Es preveu que el príncep es deixi veure per Tarragona gaudint també de la ciutat en una escapada turística i esportiva a les nostres terres, de forma que no passaria desapercebut.

L’alcalde tarragoní, Josep Fèlix Ballesteros (segon per l’esquerra); i Pere Lluís Bergadà, president del Club tennis Tarragona (al centre a la dreta) posen davant les pistes de l’entitat, llestes pels Jocs. Foto: Cedida.

Albert II de Mònaco, gran amant de l’esport i, en concret, el tennis –el Masters 1000 de Montecarlo és un dels atractius tennístics més importants de l’any on Rafael Nadal ha guanyat fins a 11 vegades– ha esdevingut des del principi una peça fonamental per la candidatura de Tarragona 2018. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, sempre ha reconegut que va ser de gran ajuda l’esforç i l’impuls que va donar el monarca monegasc en la votació pel nomenament de Tarragona com a seu oficial dels Jocs.

David Aymerich