.

.

TOTS 21

La primera intervenció, immediata, consistirà en reposar la bandera de la ciutat i reforçar-ne el pal amb un nou tensor que substituirà el que el vent va trencar.

Aprofitant els treballs de rehabilitació que es duran a terme durant el mes d’agost a la balustrada perimetral del Palau Municipal, en la part que dóna als carrers Salines i Rere Sant Domènec, es revisaran i repararan alguns elements ornamentals de la façana principal malmesos durant el temporal que el passat diumenge va assotar la ciutat, amb especial incidència a la plaça de la Font. La primera intervenció, immediata, consistirà en reposar la bandera de la ciutat i reforçar-ne el pal amb un nou tensor que substituirà el que el vent va trencar. Segons informa l’Ajuntament en nota de premsa, “a partir de la revisió dels diferents elements que coronen la façana principal es determinarà si procedeix intervenir sobre algun d’ells”.

Val la pena recordar que l’edifici ha estat convent de diverses ordres religioses des del segle XIII. Fou reformat a l’ estil neoclàssic, pels arquitectes Francesc Barba i Francesc Rossell, entre els anys 1861 i 1865.