.

Lluís Recasens debutant contra l’Atlético de Madrid aquest diumenge. Foto: RCD Espanyol

Lluís Recasens ha viscut aquest diumenge un dia que no oblidarà mai. El defensa central tarragoní de 19 anys ha debutat amb el primer equip del RCD Espanyol en el partit que ha disputat contra l’Atlético de Madrid. Una estrena agredolça perquè els blanc-i-blaus han perdut per 1-2, amb gol visitant al darrer minut que culminava la remontada al marcador del vigent campió de Lliga. Recasens ha sortit al descans en substitució del lesionat Calero, i ara se li obre el repte de mantenir la confiança de Vicente Moreno en el transcurs de la temporada. La seva missió no ha estat fàcil, encarregat de marcar Luis Suárez, i de fet una pèrdua seva de pilota han permès els visitants empatar el gol inicial de Raúl de Tomàs. En tot cas al club es confia amb un jugador de gran projecció, i que té com a punts forts la sortida amb pilota controlada.

Recasens no ha estat l’únic perico del territori damunt del terreny de joc, perquè al seu costat per la banda tenia com a company d’equip el vallenc Aleix Vidal.