.

.

TOTS 21

Representants del club i de l'empresa ELIX Polymers, després de la signatura de l'acord. Foto: Cedida

Representants del club i de l’empresa ELIX Polymers, després de la signatura de l’acord. Foto: Cedida

La recuperació del primer club de futbol de la ciutat, el Tarragona Futbol Club, ja ha passat de projecte a realitat. L’Ajuntament de Tarragona els ha assignat l’estadi municipal de La Granja com el seu camp d’operacions i el juny podrien fer-se els primers entrenaments preliminars d’aquest club formatiu, que començaran oficialment a finals d’agost.

De moment, el Tarragona FC ja ha aconseguit un dels objectius que s’havien marcat des de l’inici: poder oferir beques pel pagament de la matrícula a nens de famílies vulnerables econòmicament. El club ha signat aquesta setmana un acord amb l’empresa química ELIX Polymers que garanteix el finançament de la iniciativa. “Calculem que entre 10 i 12 infants es podran beneficiar d’aquestes ajudes”, afirma el president del club, Manel Roselló.

Patrocini de la secció de ‘running’

L’acord amb ELIX Polymers també permet assolir un altre dels objectius que s’havia marcat la directiva que va evitar in extremis la desaparició del club: la creació d’una secció de running. L’empresa patrocinarà aquesta rama del club, formada per 12 corredors, tots ells membres de la plantilla d’ELIX Polymers.

Fotografia històrica del club de futbol pioner a Tarragona. Foto: Cedida

Fotografia d’una de les primeres alineacions del Tarragona FC. Foto: Cedida

Els tres equips més petits, assegurats

El club ja compta a hores d’ara amb 50 socis, i amb més de 40 nens apuntats. La temporada següent el pioner del futbol a la ciutat ja tindrà com a mínim un equip que el representi en les tres categories més petites: prebenjamí, benjamí i aleví.

Crida per reclutar jugadors

Les inscripcions segueixen obertes a qualsevol jugador de prebenjamí a juvenil, i es poden fer mitjançant el seu correu electrònic (info@tarragonafutbolclub.cat), o contactar-los als seus perfils de Facebook, Twitter o Instagram, tots ells accessibles des del seu web.

Presentació oficial

El proper 17 de juny a les 6.30h de la tarda el club es presentarà oficialment a la ciutat en un acte a la Confraria de Pescadors. Hi participarà el periodista i historiador del futbol Enric Pujol, que els ha ajudat a recuperar el patrimoni immaterial del Tarragona FC.

Altres seccions

Després d’assegurar la secció de running, ara el club es posa com a objectius la formació d’una secció de bitlles catalanes i d’una altra de ciclisme BTT.