.

.

TOTS 21

Imatge del festival Tarima que s'ha celebrat aquest cap de setmana. Foto: Cedida

Imatge del festival Tarima que s’ha celebrat aquest cap de setmana. Foto: Cedida

Les arts plàstiques i escèniques s’han donat la mà aquest cap de setmana al Parc del Pinaret de Cambrils amb el Tarima Festival. Es tractava d’una proposta nova i original adreçada a tots els joves que es volien promocionar en qualsevol branca artística o disciplina relacionada amb l’art. La idea era que el Festival els servís de plataforma per donar a conèixer als joves i alhora poguessin establir relacions entre ells.

Des de l’organització, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, estan molt satisfets pel funcionament de la mostra, i apunten que el balanç és, en general molt positiu. Per la seva banda, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, assegura que “és una idea innovadora, una proposta diferent que no podem deixar escapar”. En aquest sentit, s’expressava el regidor de Joventut, Eduard Pellicer que animava als joves que, un cop acabada aquesta primera edició, es constitueixin com a entitat i continuïn treballant en la idea.

Durant els propers dies, tècnics de la regidoria es reuniran amb la quarantena d’artistes que han participat per tal de poder fer un intercanvi d’impressions i recollir propostes de millora de cara a una propera edició.

Cartell

A banda de la quarantena d’artistes que s’han donat cita al Parc, el Tarima Festival ha comptat també amb les actuacions dels grups i artistes Smile, Carlos Sadness, Febrero, Iron Skulls C.O., Thirty Festivals, TMN, Zero, Supafly Ladies, Vibes, Voxxx, Qüestió de 4, Claudia Buil, Mag Axel.