TOTS 21

Imatge d’una edició anterior de la Trobada de Timbals. Foto: Anna F / Ajuntament

El so dels timbals de la IV Trobada de Timbals donarà el tret de sortida als actes de la celebració de la Setmana Santa a Torredembarra aquest proper dissabte 1 d’abril.

En aquesta edició, hi prendran part la Banda de timbals del Pas de la Flagel·lació de la R. i V. Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J. de Tarragona, l’Agrupación Musical Virgen del Consuelo del Vendrell, la Banda de timbals de la Hermandad del Nazareno de Torredembarra, i la Banda de timbals de la Confraria del Sant Sepulcre de Torredembarra.

Està previst que a les 17.30 h, des de la plaça del Castell, s’iniciï un recorregut pels carrers Joan Güell, pl. de la Vila, pl. de la Font, Antoni Roig fins arribar a la pl. Mn. Joaquim Boronat on es preveu finalitzi la Trobada amb una actuació de cada banda i el lliurament d’obsequis a tots els participants.

La Trobada està organitzada per la Confraria del Sant Sepulcre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra.

El divendres següent, 7 d’abril, a les 20.30 h, al Pati del Castell, tindrà lloc la presentació de l’Opuscle i de la Setmana Santa 2017, a càrrec d’Ignasi Fossas i Colet, prior del Monestir de Montserrat. L’acte està organitzat per la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra.

Els principals actes de la Setmana Santa són aquests:

Dissabte, 8 d’abril, a les 18 h: Recollida i oferiment del Palmó, per part de la Confraria del Sant Sepulcre. Recorregut: Pl. Mn. Joaquim Boronat, c. Antoni Roig, pl. de la Font, pl. de la Vila, c. Joan Güell.

Diumenge de Rams, 9 d’abril

A les 10.45 h: Benedicció de Rams, a la plaça del Castell.

A les 12.45 h: Benedicció de Rams, a la plaça Josep Valls Ibern.

Divendres Sant, 14 d’abril

A les 7.30 h: Solemne Via Crucis pels carrers de la vila. En finalitzar l’acte, acatament, toc de silenci i adoració a la Creu.

A les 20.30 h: Processó del Sant Enterrament.

Diumenge de Pasqua, 16 d’abril

A les 12.15 h: Cantada de Caramelles, pels carrers de la vila.