.

.

TOTS 21

L’horari d’obertura del complex serà d’11.00 a 20.00 hores. Foto: Ajuntament

El servei de les piscines d’estiu es posarà en marxa enguany el pròxim dia 1 de juliol amb un protocol especial per tal de seguir els consells sanitaris de prevenció de la Covid-19.

L’horari d’obertura del complex serà d’11.00 a 20.00 hores i la diferència més rellevant respecte a temporades anteriors és la limitació d’aforament a 150 usuaris en total. El control permanent d’aquesta xifra es realitzarà mitjançant un sistema electrònic d’entrada i sortida. A més, tots els usuaris hauran de signar un document de responsabilitat abans d’accedir al recinte.

Els accessos són l’únic punt on serà obligatori utilitzar mascareta, donat que és l’únic punt on no es pot mantenir la distància mínima de seguretat. A partir d’aquest punt, el manteniment de les distàncies recomanades d’un metre i mig entre usuaris serà responsabilitat individual.

Dins del recinte, els aforaments màxims seran de 30 persones a la piscina gran, 8 persones a les piscines petites, 4 persones per vestidor i 1 usuari als serveis.

Redacció