.

L’Ibersol CBT ha hagut de treballar de valent per sumar el tercer triomf de la temporada davant el CB Cornellà (87 – 64). Foto: CBT

La victòria, per fi, s’ha quedat al Serrallo. L’Ibersol CBT ha hagut de treballar de valent per sumar el tercer triomf de la temporada davant el CB Cornellà (87 – 64). No ha estat fins al tercer quart que els blaus han posat un marxa més i han ofert un joc coral i una intensitat defensiva que el Cornellà ha estat incapaç de contrarrestar. Ferran Torres, amb un doble doble (12 punts, 13 rebots i 21 de valoració), ha estat el millor jugador del partit.

Els blaus sortien endollats i amb ganes d’imprimir el seu ritme des del primer minut. Els punts de l’Ibersol CBT arribaven per mitjà de diferents mans, fins que Coronel n’encadenava 7 de consecutius (11 – 6). Els de Berni s’encallaven amb aquesta puntuació, i deixaven que el rival anés retallant diferències per posar-se a un punt, amb un parcial de 0 a 4. Duch reactivava els seus, però només eren capaços d’aconseguir un punt d’avantatge al final del quart (15 – 14).

Tugores s’aixecava des de la línia de tres només començar el segon període, amb un triple que insuflava confiança als tarragonins. Zanca apretava en defensa i la deixava en safata perquè Tugores rematés (22 – 14). Els blaus es trobaven còmodes, però el Cornellà no volia perdre l’estela. Els visitants recuperaven el camí perdut i igualaven el partit a 22, però el triple de Duch i l’idil·li de Tugores amb la cistella mantenien els blaus per davant a l’equador del quart (27 – 24). L’Ibersol CBT volia imposar calma en un moment en el que el partit embogia, mentre que a l’altre costat de la pista, el Cornellà oferia un joc ràpid que el posava per davant en el marcador per primera vegada (29 – 30). Torres i David Fernández aconseguien igualar les forces al descans, després d’un mal final de quart dels tarragonins (33 – 33).

L’Ibersol CBT retornava a pista amb tres triples, de David Fernández i dos de Kevin Coronel. Dani Fernández hi sumava la seva intensitat defensiva, i aquest barreja portava els blaus a posar-se amb un +9 (44 – 35) en qüestió de segons. El Cornellà necessitava uns minuts per refer-se de la gran sortida de l’Ibersol CBT, i plantava cara de nou, però els de Berni havien canviat el xip i Coronel, amb un nou triple, posava el +10 per primera vegada (51 – 41). Els tarragonins no sabien gestionar aquest avantatge i deixaven que fos el Cornellà el que anés apropant-se. Quatre punts de Torres al final del quart i un triple de Duch deixaven un resultat positiu de 59 a 51.

Els tarragonins seguien amb la mateixa dinàmica amb l’inici del quart decisiu. Amb una marxa més, al Cornellà li resultava impossible frenar els blaus, que marxaven de 13 i apujaven la línia defensiva (65 – 52). La pressió dels de Berni deixava els visitants en fora de joc. Sense idees, els tarragonins aprofitaven que el rival estava noquejat per trencar el partit. El 71 – 52 als cinc minuts del darrer quart donaven esperança i confiança a un equip que seguia sense voler treure el peu de l’accelerador. El Cornellà intentava reaccionar en els minuts finals però l’Ibersol CBT s’ha mostrat immens i s’ha importat el partit per 87 a 64.