TOTS 21

Imatge d’arxiu dels Gegants del Serrallo durant un cercavila. Foto: Cedida

La junta directiva de l’Associació de Veïns del Serrallo ha fet pública aquest dissabte per mitjà del seu compte oficial de Twitter la decisió de no organitzar enguany les festes de la Verge del Carme («ens emplacem per més endavant»), que tradicionalment se celebrava a mitjans de juliol, perquè fruit del creixement exponencial de la pandèmia els darrers dies «pensem que encara no és el moment, mes val ser prudents».

Comunicat íntegre

«1:Benvolgudes veïnes i veïns del Serrallo, Estem tots desitjosos de tornar a gaudir d’unes festes de barri, malauradament el COVID no ens ha permès celebrar moltes activitats des de fa molt de temps.

2:Voldríem organitzar aquest any unes bones festes, però pensem que encara no és el moment, que val més ser prudents i esperar que les autoritats permetin fer festes sense restriccions i controls. És per això que us volem comunicar que:

3:Des de la junta no s’organitzaran les festes de la Verge del Carme, tal com hem fet abans de la pandèmia i ens emplacem per més endavant, sense una data concreta, per a poder gaudir d’unes FESTES DE BARRI plenes. Moltes gràcies !!!

Junta Associació del Veïns del Serrallo».

Redacció