.

.

TOTS 21

Imatge de la recreació ‘Grafitis, la xarxa social dels antics romans’. Foto: Tarraco Viva

Segon dia de Tarraco Viva, que aprofita la festivitat per oferir una ampla agenda d’actes en tota mena de format. Pel que fa a les recreacions històriques presencials (imprescindible reservar prèviament), dues cites a les 12.00 del migdia. La primera, ‘Plebs. La vida de la gent corrent a l’antiga Roma’, al Fòrum Provincial Pretori (Terrassa Sala Gòtica). I la segona, molt lligada a la resiliència que distingeix enguany el festival i als temps que corren, ‘Pestilentia est contagium. Pestes en el món castrense romà’ (Muralles. Portal del Roser). A partir de les 13.00 hores a l’Antiga Audiència es representa ‘Ars medica. Infectiones et pestilentiae Romae’, i tot just a la mateix hora la Terrassa de l’Amfiteatre acull ‘Combatre en l’amfiteatre: un ofici perillòs’.

En aquest apartat, el festival treu rendiment de les noves tecnologies amb dues recreacions telemàtiques de la lluita de Gladiadors (17.00 hores) i la recreació de la cavalleria romana imperial (21.30 hores). Podreu seguir-les a www.tarracoviva.com.

La resta de la jornada, que també es viu en diferents poblacions del Camp de Tarragona, es completa amb monòlegs, conferències i xerrades.

Si heu reservat invitacions per un acte i finalment no podeu assistir-hi, des de l’organització preguen que feu l’anul·lació corresponent a taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat o al 977 233 149, perquè una altra persona pugui utilitzar-les.

Per als que vulguin recuperar alguns dels actes d’ahir, us deixem l’enllaç en el següent twitter:

Podeu consultar l’agenda completa clicant aquí.

Redacció