.

Extremoduro va triomfar la nit de divendres a Salou

Els Extremoduro van pujar ahir al vespre a l’escenari del camp de futbol per demostrar amb ‘Para todos los Públicos’ que tenen molt a donar al seu públic. Al concert d’ahir a la nit a Salou es va enregistrar una gran entrada, amb quasi 6.000 entrades venudes, i amb una més que cuidada posta en escena. La formació que lidera Robe Iniesta va aconseguir unir a generacions de pares i fills al voltant de la música.

Extremoduro porten pujats a l’escenari un quart de segle. En aquests 25 anys han sabut defensar i cuidar els seus primers seguidors, els més radicals, sense descuidar la qüestió de seguir guanyant adeptes tot conservant la seva essència. Atreure, amb les seves guitarres i les seves lletres, entre les que es troba ¡Qué borde  era mi valle!, títol del primer single d’aquest nou disc.

Avui toca el torn a Dani Martín, al camp de futbol i pels amants del folklore aragonès, també tindran a la plaça de les Comunitats Autònomes una oportunitat de seguir d’aprop la música del Grupo Folklórico Jaime I i el grup convidat ‘Alegría de Aragón’. L’actuació serà a les 20 hores.