.

.

TOTS 21

Els aparadors (de dalt a baix) del Racó del cabell, Escair Moda i Vita Aromatis. Fotos: Ajuntament

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà va posar en marxa l’onzena edició del Concurs d’Aparadors, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i incentivar les compres durant les festes nadalenques. Hi han participat un total de 17 establiments, els quals han guarnit els aparadors amb motius nadalencs.

El Jurat, format per Rosana Dorantes, regidora de Comerç, per la regidora Laura Moya, i pels regidors Toni Bernal, Rafael Luna i Albert Martín, es va reunir ahir a la tarda per visitar tots els establiments inscrits al concurs i fer les valoracions tenint en compte tres criteris: la creativitat i originalitat, l’adequació a la temàtica i la innovació tecnològica.

Segons les seves valoracions, el Jurat ha atorgat el primer premi a El Racó del Cabell, que s’endurà un viatge de cap de setmana valorat en 150 euros; el segon millor puntuat ha estat l’aparador d’Escair Moda, guanyant un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà, valorat en 80 euros; i el tercer premi s’ha atorgat a Vita Aromatis, guanyant un lot de Nadal valorat en 50 euros.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb els guanyadors per concretar el dia i l’hora de la recollida dels respectius premis.

Redacció