.

.

TOTS 21

Un moment de la visita cursada a l’Institut d’Altafulla

Monitors i la tècnica del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de l’Ajuntament d’Altafulla han visitat aquest divendres, al llarg del temps d’esbarjo, l’alumnat de l’Institut d’Altafulla amb la finalitat d’informar-los sobre els serveis que ofereix el centre i de les eines amb què disposa per tal d’assessorar en diferents àmbits els joves del municipi i de l’entorn.

Així ho ha explicat Sandra Ballester, tècnica de Joventut de l’Ajuntament d’Altafulla que, acompanyada d’una de les dinamitzadores del centre, han pogut recollir també diferents propostes de tallers i activitats que els joves del centre els han traslladat i que es podrien posar en marxa de cara al segon trimestre d’aquest any, entre els mesos d’abril, maig i juny. Aquesta acció s’ha batejat com a “caixa de propostes”.

La trobada amb els joves estudiants també ha servit per donar-los a conèixer les activitats que s’organitzen des de l’Aula Jove del PIJ d’Altafulla, amb la col·laboració de la Fundació Privada En Xarxa, que s’emmarquen dintre del programa d’activitats del Pla Local de Joventut 2016-2020, i que van des de tallers de reforç escolar fins a activitats de cuina, manualitats o zumba.

La propera activitat és la segona edició de l’Esquiada Jove 2017, que s’organitza des dels Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de la Zona TRAC –Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, i Creixell- i que tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de març. Una quarantena de joves del Baix Gaià ja van prendre part en la cita del passat mes de febrer, i la intenció és tornar a omplir les places en aquesta segona convocatòria. De fet, ha estat a demanda dels mateixos usuaris que enguany s’ha impulsat aquesta nova cita. Els joves interessats poden reservar la seva plaça al correu electrònic pijaltafulla@gmail.com. El preu per participar-hi és de 135 euros, i inclou el transport, el forfait per als dos dies, l’assegurança i l’allotjament a mitja pensió a l’Hotel Panorama, a Andorra.