.

.

TOTS 21

La divisió de les àrees d’influència dels regidors proposada pels socialistes.

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha anunciat aquest dilluns que vol recuperar la figura del regidor/a de barri. Aquesta proposta, la qual es va dur a terme en els anteriors mandats socialistes, es plantejarà amb una visió actualitzada per optimitzar el funcionament i millorar dels resultats. Viñuales explica que a part de les trobades mensuals que el regidor/a de barri tingui amb els veïns i veïnes, també hi haurà una altra reunió amb els tècnics municipals per poder tractar la viabilitat i possibles solucions de cada una de les problemàtiques que s’hagin pogut detectar. “D’aquesta manera, la figura del regidor i regidora de barri es convertirà en una eina de transformació real en cada una de les zones de la ciutat”, afirma Viñuales.

El PSC aposta per aquesta figura després que, en les reunions que estan realitzant amb les diferents associacions de veïns, un gran nombre d’elles els hagin reclamat el seu retorn: “Creiem que s’ha de recuperar amb força i de forma millorada aquelles dinàmiques que funcionaven per continuar treballant per tots els tarragonins i les tarragonines. És evident que comença a ser essencial la millora de les actuals relacions entre la ciutadania i l’Ajuntament, que cada dia que passa estan més deteriorades”.

La proposta socialista divideix la ciutat amb nou zones, segons les diferents característiques socials i de serveis que necessiten. Al centre de Tarragona hi hauria tres regidories de barris: una que englobaria els Barris Marítims (Serrallo, Torres Jordi i barri del Port), l’altre regidor serviria als veïns i veïnes dels eixamples sud i nord (inclosos el Parc del Francolí i barri del Carme) i el darrer pel centre històric de la ciutat i la Part Alta. Les i els socialistes, també destinarien tres per Ponent: un dedicat a Bonavista, el segon treballaria per Campclar, Torreforta, la Granja i el Pilar i el darrer serviria als barris d’Icomar, Riuclar, la Floresta, l’Albada i Parc Riuclar. Els altres tres regidors de barris que resten: un aniria destinat a les urbanitzacions de Llevant, l’altre al barri de Sant Salvador i Sant Ramon i el novè regidor treballaria exclusivament pel veïnat de Sant Pere i Sant Pau.

Redacció