.

.

TOTS 21

Ballesteros a la platja de l'Arrabassada lloc escollit per presentar el seu programa d'urbanisme. Foto:Tarragona21

Ballesteros a la platja de l’Arrabassada lloc escollit per presentar el seu programa d’urbanisme. Foto:Tarragona21

Josep Fèlix Ballesteros ha assegurat que l’objectiu és transformar l’antiga via Augusta amb una via urbana per a connectar la zona de llevant amb el centre de ciutat.

Es vol fer amb una via verda amb carril bici i respectant l’entorn i les vistes al mar.

Des de Sant Pere i Sant Pau es vol convertir l’antiga n240 en un tram de via urbà per connectar el barri amb el centre de la ciutat.

L’alcaldable del PSC ha dit que això encara no vertebrarà la ciutat però sí que la connectarà.

Els socialistes han presentat també el seu «Tarragona posa’t maca» amb el projecte racons. El projecte pretén que els llocs públics i privats estiguin bonics de cara al 2017. Es vol fer amb incentius fins i tot als veïns perquè tingui cuidats els seus racons personals.

Ballesteros també ha recordat el projecte d’obrir la ciutat al mar, amb la passera per creuar les vies o l’execució del camí de ronda des del far de la Banya a Tamarit.

L’alcaldable ha reconegut també que Tarragona pot ser l’única ciutat mediterrània amb el seu camí de ronda del costat unit amb la via verda interior i amb un trajecte que es podrà donar el tomb a la ciutat només per camins.

Per acabar Ballesteros ha recordat que espera que la Diputació comenci actuar amb el projecte de la Savinosa i ha criticat l’actitud d’ADIF volen posar bastons a les rodes a la construcció de la passera per creuar les vies.

El candidat del PSC, s’ha mostrat però optimista que podran fer la passera de cara al pròxim any. Una infraestructura que s’encarregarà de fer el Port de Tarragona. Ballesteros ha afirmat que «sabem que els tècnics d’ADIF no estan molt per la feina però podem acabar guanyant el nostre posicionament».