.

.

TOTS 21

El conseller del PSC Berni Álvarez

El conseller del PSC Berni Álvarez ha lamentat que el govern municipal d’ERC i els Comuns hagi renunciat a que Tarragona sigui seu del Mundial femení d’Handbol 2021 i titlla de «covards» a l’executiu local per no voler apostar per un gran esdeveniment esportiu. «El model esportiu d’aquesta ciutat ha de canviar en quant a la capacitat de gestionar grans esdeveniments, amb aquestes infraestructures Tarragona hauria de ser una capital esportiva», afegeix Álvarez.

El conseller socialista titlla «d’excusa fàcil» el cost econòmic del cànon de l’acte per la renuncia al Mundial i explica que el que s’hauria de fer «seria implicar als teixits empresarials, industrials i comercials de la ciutat, per a que els costos per a la població siguin mínims i el retorn seria molt bo per la creació de llocs de treball, l’enfortiment del moviment de voluntariat i, sobretot, de la marca Tarragona». A més, Álvarez denuncia la pèrdua d’oportunitat d’obrir a la ciutadania el Palau d’Esports, una instal·lació que està actualment tancada.

La pèrdua del Mundial d’Handbol es suma a la renuncia de ser seu de la lliga 3×3 i a l’incompliment del traspàs del Plau d’Esports i l’apertura del velòdrom i del camp de rugbi, per a principis de 2020, com va anunciar l’actual executiu l’any passat.