TOTS 21

Sandra Ramos, en una imatge d’arxiu. Foto: Tarragona21

Davant les crítiques expressades per l’alcalde Ricomà vers les protestes del sector de l’hostaleria, la portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha lamentat aquestes crítiques «desafortunades» i creu que després de gairebé un any, «el senyor Ricomà encara no ha entès el que suposa ser l’alcalde de Tarragona i exercir el lideratge polític i social necessari per entomar els reptes que la nostra ciutat té per endavant».

Ramos considera que les declaracions de Ricomà «no mostren cap empatia cap a un sector cabdal de Tarragona i que ha estat colpit, especialment durant la crisi de la Covid-19». La portaveu socialista creu que la seva funció com alcalde hauria de ser la d’escoltar les reivindicacions de la ciutadania i mediar en els conflictes i no la d’enfrontar-s’hi.

«Avergonyir-se de què un grup de ciutadans i ciutadanes expressin les seves reivindicacions exercint el seu dret a manifestar-se, complint amb totes les mesures de seguretat sanitària, diu molt poc de la qualitat democràtica de les seves declaracions», afegeix Ramos.