.

.

TOTS 21

La portaveu del PSC de Tarragona, Sandra Ramos. Foto: Eloi Tost

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha anunciat el vot favorable del PSC al nou contracte de la brossa que es portarà a plenari aquest divendres per “respecte i responsabilitat” cap als tarragonins i tarragonines, els quals Ramos defensa que mereixen una ciutat més neta i més sostenible.

És en aquest punt en el qual els socialistes han posat més èmfasi: “Reclamem a l’empresa guanyadora un major seguiment del compliment del futur contracte, perquè són els ciutadans i ciutadanes els que es mereixen el millor servei de recollida de residus i manteniment dels carrers”. Tanmateix, Ramos ha explicat que vetllaran perquè sigui una prioritat el manteniment de la plantilla i es millorin els drets laborals dels treballadors i treballadores.

Segons el PSC, un dels seus objectius un cop aprovat el nou plec serà fiscalitzar al govern municipal perquè no hi hagi més retards en la seva aplicació: “Estarem molt atents i atentes perquè es compleixin els terminis d’execució d’aquest contracte. Aquest govern s’ha endarrerit en licitar el nou plec del servei de neteja, és per això que esperem que no hi hagi més retards en la seva aplicació per poder arribar a temps abans que acabi la pròrroga del contracte (abril 2023).”, ha afirmat Ramos.

La portaveu socialista creu que ERC, Junts i la CUP han perdut una oportunitat de governar amb transparència. Ramos critica que tot aquest procés fins a arribar a la licitació s’ha portat amb molta opacitat i sense informar a l’oposició: “El contracte de la brossa és el més important per aquest Ajuntament i, per tant, hi ha d’haver un consens de ciutat per part de totes les forces polítiques. Tot i ser aquesta la nostra voluntat, ens estranya aquesta constant falta de transparència, enviant-nos la documentació quatre dies abans de la comissió”.

Redacció