.

.

TOTS 21

Els 20 components de la llista socialista de Torredembarra. Foto: Tarragona21

Els 20 components de la llista socialista de Torredembarra. Foto: Tarragona21

El PSC de Torredembarra ha triat el dia de commemoració de la proclamació de la II República per presentar els vint components de la llista per a les municipals, que encapçala Jordi Solé. Amb el conveciment que és «una llista guanyadora», formada per gent «compromesa i preparada», Solé ha desgranat els deu compromisos que els socialistes adquireixen a partir d’ara amb una ciutadania que ha viscut commocionada bona part d’aquest mandat pels casos de presumpta corrupció que han desballestat diferents equips de govern de CiU i el PP.

Amb la «vocació de servei», el PSC estén la mà a «les forces progressistes» per arribar a pactes i trencar així «la inoperància en matèria de consens» que sovint ha caracteritzat el consistori torrenc. Els compromisos del PSC passen per un increment de les partides destinades a Serevis Socials, per ajudar les famílies desnonades, per donar protagoniste a la Taula Social i per reduir al mínim el cost que l’ensenyament provoca en les famílies.

Activar la remodelació de la N-340, donar un impuls a la col·laboració amb les entitats educatives, socials i culturals, posar en maxa una política de bonificació comercial i fixar un pla per quatre anys amb l’objectiu d’obrir el teatre són altres de les prioritats del PSC, que també inclou portar a terme una auditoria del personal de l’Ajuntament i revisar els impostos i taxes per adaptar-los a l’actualitat.

Un moment de l'ofrena floral al monument a la Lleva del Biberó. Foto: Tarragona21

Un moment de l’ofrena floral al monument a la Lleva del Biberó. Foto: Tarragona21

L’acte de presentació ha comptat amb la presència del màxim responsable del PSC a la comarca, Carles Castillo. Els membres de la llista han retut un homenatge a la República davant el monòlit de la Lleva del Biberó, al carrer de la Sort.

Castillo, en el seu parlament, ha subratllat la voluntat del PSC de «posar l’administració a disposició dels ciutadans» i ha reconegut especialment el treball dur que els socialistes han fet els darrers vuit mesos que porten governant un Ajuntament intervingut per la justícia.

L’actual alcalde, el socialista Enric Grangel, ha assistit a l’acte, però mantenint una distància.

La llista completa

La llista del PSC és la següent:

1.- Jordi Solé

2.- Vale Pino

3.- José García

4.- Olga González

5.- M. Carmes Martín

6.- Ginés Rodríguez

7.- Sílvia Ros

8.- Arturo Sánchez

9.- Feli Moreno

10.- Charo Aranda

11.- Pol Córdoba

12.- Chus Alonso

13.- Luis Usero

14.- Beth Bonnín

15.- Juan Manuel Acuña

16.- Elisabeth Collado

17.- Luis Matías

18.- Rafael Palma

19.- Isabel Chico

20.- Agustín García