.

El portaveu del PSC a Torredembara, Jordi Solé. Foto: J.Garcia / Tarragona21

El portaveu del PSC a Torredembara, Jordi Solé. Foto: J.Garcia / Tarragona21

El portaveu del PSC a Torredembara, Jordi Solé, ha declarat a Tarragona21 sobre les detencions aquest matí a l’Ajuntament que “ja ens esperàvem el que ha passat tot i que no d’una forma tan espectacular”. Solé ha comentat  que han denunciat durant molt de temps “l’opacitat” del consistori,  demanant “transparència” i que “tot el que ha passat és degut a la inacció del govern”.

Al mateix temps ha demanat “calma” a la població i ha afirmat que “CDC està desapareguda avui”. olé ha dit que ha demanat informació sobre el que ha succeït i ningú els de la formació nacionalista els ha informat.

El portaveu d'ERC a Torredembarra, Eduard Rovira. Foto: J.Garcia / Tarragona21

El portaveu d'ERC a Torredembarra, Eduard Rovira. Foto: J.Garcia / Tarragona21

D’altra banda, el portaveu d’ERC a Torredembarra, Eduard Rovira, ha declarat a aquest digital que desconeix si els fets van relacionats amb les denúncies presentades pel seu partit, ja que els noms dels investigats “van més enllà”. Considera gràficament que “la cosa deu ser molt greu”. A la vegada es pregunta com s’organitzarà l’Ajuntament després de tantes detencions i diu que “això provocarà un buit de govern que caldrà estudiar amb calma”. ERC compta amb dos regidors a l’oposició.

Defensa de la presumpció d’innocència

D’altra banda, CiU ha defensat en un comunicat la presumpció d’innocència de l’alcalde de Torredembarra i dels tinents d’alcalde. CiU, a més, lamenta “l’exposició mediática a la qual s’han vist sotmesos els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament durant l’escorcoll policial d’aquest matí”. Finalment, expressa el màxim repecte per les actucions policials i judicials que s’estan portant a terme.

Concentració de la CUP

En un altre ordre de coses, la CUP ha anunciat al migdia que a les 19 hores organitzarà davant de l’Ajuntament una concentració contra la corrupció.

J. Garcia