.

.

TOTS 21

Brull, amb part del seu equip de campanya, a l'entrada del CAR. Foto: Tarragona21

Brull, amb part del seu equip de campanya, a l’entrada del CAR. Foto: Tarragona21

El PSC de Salou vol que el municipi recuperi el Centre d’Alta Resolució, situat a les instal·lacions del Centre d’Assistència Primària (CAP, a l’avinguda Advocat Gallego, i gairebé desmantellades. «Potenciar i donar-li el punt de referència» és la proposta que fan els socialistes.

Toni Brull, alcaldable dels socialistes, ha denunciat que en 2009, el tripartit «va fer un gran esforç per posar en marxa un Centre d’Alta Resolució de referència a Catalunya». Aleshores, es van destinar sis milions d’euros que va avançar l’Ajuntament per tirar-lo endavant. «Però després, les retallades que van venir acompanyades per CiU i avalades per ERC, van suposar que el CAR perdés tot el que era la seva funció». Part del mobiliari es va traslladar al CAP de Pere Martell de Tarragona.

El PSC denuncia la desídia de l’alcalde, Pere Granados, respecte al cas: «En cap moment, durant aquests quatre anys, ha donat importància al fet que el CAR no assoleixi les seves funcionalitats». Brull ha agraït l’esforç «i la professionalitat» dels treballadors. Els socialistes volen que tornin els serveis de traumatisme i altres especialitzacions.