TOTS 21

La nova executiva esta formada per Alex Fernandez com a primer secretari; Ivan Bernal com a secretari d’organització; Ivan Clua com a secretari de política municipal, entre d’altres. Foto: PSC Cambrils

El PSC de Cambrils ha aconseguit reunir un equip de joves compromesos amb la política que donaran vida, de nou, a les Joventuts Socialistes de Cambrils. Després d’anys sense presència, el passat dijous dia 19, es va tornar a crear i constituir una nova executiva de la JSC de Cambrils. Formada per un col·lectiu “amb moltes ganes de fer política i donar veu als joves del municipi, a actuar perquè siguem una ciutat més activa i més compromesa amb les necessitats que tenim els joves Cambrils”, deia el primer secretari Alex Fernandez; qui també s’ha compromès a “recolzar al grup municipal socialista a l’Ajuntament en tot allò que puguem ajudar-los, especialment, en polítiques juvenils”, afegia.

La nova executiva esta formada per Alex Fernandez com a primer secretari; Ivan Bernal com a secretari d’organització, i Ivan Clua com a secretari de política municipal, entre d’altres. A l’assemblea, van assistir-hi els companys de la JSC de les comarques tarragonines: el primer secretari Nacho Garcia i el secretari de formació, Christian Soriano.

També va comptar amb membres de l’executiva del PSC de Cambrils, com el primer secretari Rafa Garrido, qui va mostrar-se «il·lusionat» per la «nova fornada de joves socialistes» i els va encoratjar «a seguir treballant pels reptes que vindran, com són afrontar unes eleccions al Parlament de Catalunya», a més de la cap de llista i portaveu socialista a l’Ajuntament, Ana López, el secretari d’organització, Miguel Ángel Díaz i el tresorer, Alfredo Clúa..

Redacció