TOTS 21

Fotografia de la candidatura socialista al Congrés i al Senat per Tarragona

Fotografia de la candidatura socialista al Congrés i al Senat per Tarragona

El cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions generals, Joan Ruiz, ha demanat el vot aquest dimecres «a tots els tarragonins i tarragonines que vulguin Pedro Sánchez de president, que creguin en els valors del progrés, del feminisme, de l’ecologisme, del creixement econòmic amb igualtat i en el diàleg com a formula sensata per resoldre els problemes polítics. La vostra opció, no tingueu cap dubte, és el PSC.»

«També ens dirigim a tots aquells que han estat crítics amb nosaltres en el passat o que no han votat al PSC però que no volen veure un Govern de PP-Ciudadanos-Vox al poder. Aquestes no són unes eleccions normals. Ens juguem, per primer cop en 40 anys, que l’extrema dreta de Vox arribi al Govern de la mà del PP i Ciudadanos. El vot als socialistes, a la butlleta del puny i la rosa, és l’única opció capaç de barrar el pas a l’extrema dreta al poder. Dividir els vots en opcions minoritàries que no tenen la més mínima opció de formar Govern tan sols acosta al PP-Ciudadanos-Vox a la Moncloa», ha reblat.

Finalment Joan Ruiz ha demanant la confiança «de tots aquells que creuen en Tarragona. Som un territori de progrés i de futur si tenim un Govern, com el de Pedro Sánchez, que cregui i inverteix a Tarragona.»

En aquest sentit el candidat socialista ha recordat que amb el PP al Govern, i la complicitat de Ciudadanos, en aquesta darrera legislatura, Tarragona va perdre de mitjana 186 milions d’euros anuals en relació amb el darrer període de Govern socialista.

«Nosaltres, els socialistes, volem aprofitar totes les inversions i ajudes que ens puguin arribar des del Govern o des de les comissions parlamentàries. Per posar només un exemple, enguany –gràcies a les ajudes del 1’5% cultural del Ministeri de Foment- Alcover, Amposta, Montblanc, Mora d’Ebre, Riudecanyes, Santes Creus, Solivella i Tarragona rebran inversions molt importants que els permetran desenvolupar projectes que, en cas de no existir aquestes ajudes, no es podrien dur a terme», ha explicat.

«En definitiva, cal dir-ho alt i clar: el risc de què governin PP-Ciudadanos-Vox és real. Si volem evitar-ho i garantir quatre anys de Govern de progrés i de diàleg sensat que eviti escenaris de confrontació cal una gran mobilització aquest diumenge a les urnes i votar per l’única opció capaç de fer-ho possible: la candidatura socialista liderada pel president Pedro Sanchez.»