.

.

TOTS 21

El 10 de desembre de 2019, el programa Sense Ficció de TV3 va estrenar el documental “És a l’aire”, d’ Un Capricho de Producciones i coproduït per Televisió de Catalunya, que parlava sobre les conseqüències de la contaminació atmosfèrica generada per la indústria al Camp de Tarragona.

A l’entorn d’aquest documental, Còdol Educació amb la col·laboració del divulgador científic Marc Boada i el creador visual Oriol Segon, ha creat un projecte educatiu per a tots els alumnes de secundària del nostre territori. Una proposta singular per educar en el plantejament d’un problema comú. En aquest cas, l’aire que respirem al Camp de Tarragona.

Un projecte amb tres sessions (filosofia, ciència i art) i una exposició final conjunta cocreada entre tots els alumnes participants i que es podrà resseguir als carrers dels pobles i viles del Camp de Tarragona.

La proposta de Còdol Educació ha despertat un gran interès entre els docents dels centres de secundària del Camp de Tarragona, ja que a data d’avui hi ha més de 70 professors i professores pertanyents a una quarantena de centres educatius de 22 municipis diferents que s’hi han inscrit. La presentació online del projecte tindrà lloc el proper dimecres 27 de gener a les 18.30h a través de la plataforma ZOOM.

El projecte, que està previst que es posi en marxa als centres educatius aquest proper mes de febrer, ja compta, de moment, amb una reserva de 13 grups apuntats per aquest 2021.

Redacció