.

.

TOTS 21

El programa servirà per rememorar i honorar el passat del servei de radiodifusió públic, però també per celebrar el present i sobretot el futur de l’emissora municipal. Foto: Ajuntament

Ràdio Cambrils durà a terme un programa especial a peu de carrer aquest dijous 1 de juliol per celebrar els seus 30 anys d’emissions. Aquest espai s’hauria d’haver gravat el passat 23 de juny, però es va haver d’ajornar a causa les condicions climatològiques adverses. Finalment, es farà dijous a partir de les 18 hores al Passeig Miramar, davant les Escales Reials. El programa serà exactament igual al que s’havia de gravar el 23 de juny, amb l’única excepció del grup cambrilenc La Clandestina, que degut al canvi de data i d’hora no hi podrà participar.

L’espai començarà amb una entrevista a l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, en la qual s’abordaran temes d’actualitat, però també es formularan preguntes relacionades amb el passat i el present de l’emissora pública. Pels micròfons també hi passaran antics treballadors de Ràdio Cambrils, perquè recordin com era l’emissora, i col·laboradors actuals, perquè expliquin com és la ràdio actualment. També es farà una tertúlia amb representants del teixit comercial i del món de la restauració. Per acabar, l’artista barcelonina Martha Vilaró, que actualment viu a Cambrils, contestarà unes preguntes i interpretarà dues cançons.

Aquest programa servirà, doncs, per celebrar les tres dècades d’emissions de Ràdio Cambrils. Aquests 30 anys cal dividir-los en dues etapes. La primera va ser de 28 anys, des de la posada en marxa del servei el 1985 fins al tancament de l’emissora el 2013. La segona etapa va començar fa una mica més de dos anys, el 31 de maig de 2019. El programa servirà per rememorar i honorar el passat del servei de radiodifusió públic, però també per celebrar el present i sobretot el futur de l’emissora municipal.

El programa especial compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Port de Cambrils, Repsol, Ford Cambrils Center, Comaigua i el Festival Internacional de Música de Cambrils.

Redacció