.

.

TOTS 21

Cartell de la jornada que tindrà lloc el 17 de maig a Tarragona.

Cartell de la jornada que tindrà lloc el 17 de maig a Tarragona.

El proper 17 de maig, Tarragona acollirà les primeres jornades programàtiques del debat del Procés Constituent. Les jornades, obertes a tota la ciutadania, comptaran amb la presència dels impulsors d’aquesta iniciativa, Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, i tindran lloc al Col·legi la Salle de Tarragona.

Sota el títol ‘Tu fas la Constitució’, el document signat per Teresa Forcades  promou la confluència de posicionaments, persones i reflexions, per tal d’arribar a consensos sobre el procés que viu Catalunya. Les opinions recollides en les jornades a Tarragona serviran per esmenar el document definitiu que s’elaborarà del Procés Constituent i sotmès a l’assemblea general.

Tal i com explica Forcades en el seu escrit, “es tracta de posar en pràctica la democràcia des de baix, que és l’única que mereix aquest nom”. Des d’aquest moviment consideren que “el futur estat català no pot ser l’estat català de l’1%” però també sostenen que “només serà la república catalana del 99% si la construïm des de baix”.