.

.

TOTS 21

Imatge del ple municipal de la Selva del Camp

Imatge del ple municipal de la Selva del Camp

El primer ple de 2016 a la Selva va donar suport a la lluita contra el Pla Hidrològic. Els llocs de treball dels guàrdies municipals o la gestió del bullying a les escoles també han estat els temes cabdals d’aquesta sessió. Excepte la primera moció, presentada de forma conjunta per donar suport a la lluita en contra del transvassament, la resta de propostes han estat presentades pel grup municipal de CiU.

Un dels punts més calents del ple ha estat el tractament del bullying a les escoles. El grup municipal de CiU demanava en aquesta moció la creació d’una comissió per gestionar aquesta problemàtica als centres educatius.

L’equip de govern responia contundentment que està a la disposició de les escoles i està obert a col·laborar, tot i això aclarí que és competència dels centres i no de l’Ajuntament. Aquest punt va propiciar una picabaralla entre la convergent Sílvia Granados i el socialista Josep Masdeu. Finalment la moció va decaure per set vots en contra dels sis de l’oposició.

Seguint amb l’ordre de mocions, una de les altres temàtiques que va portar cua va ser l’esquiada jove. La formació convergent ha qüestionat el preu de l’activitat. Davant d’aquesta moció, la regidora de Foramció i Joventut Laura Girona va respondre que totes les opcions per a joves s’estudien abans de posar-les en marxa i considera que
l’oferta de l’activitat era “raonable”.

En la darrera sessió plenària també es va donar a conèixer la futura posada en marxa de nous cursos de formació de jardineria i monitors de lleure, així com també la realització dels exàmens oficials d’anglès, nivells Pet, Ket i First a l’edifici de l’Hort d’Iglésies.

Una borsa d’acollida de refugiats és una de les propostes que la regidoria de serveis està treballant i que també va protagonitzat la darrera part del ple. El punt i final el va posar l’èxit de la competició nacional d’esgrima celebrada el passat cap de setmana.