.

Última nit festiva del Port de Tarragona. Foto infomakis

Última nit festiva del Port de Tarragona. Foto infomakis

El proper divendres 29 d’agost finalitza el Primer Festival d’Estiu al Port Esportiu amb el concert de música soul de Soul Five. L’actuació tindrà lloc a les 22.30 hores a la terrassa superior del Port Esportiu, l’aforament previst és de 250 persones. L’accés al concert és totalment gratuït i el pàrquing nocturn per vehicles dins al Port Esportiu té un cost d’1 euro.

D’altra banda, els vaixells dels ports veïns (Torredembarra, Salou i Cambrils) que vinguin a pernoctar aquelles nits de concert, tenen un amarrament gratuït a la seva disposició, sempre depenent de la disponibilitat del Port.

El Primer Festival d’Estiu al Port Esportiu va arrencar el passat 8 d’agost amb un èxit rotund amb l’actuació del grup música cubana Baracoa. La pluja no va impedir l’actuació del grup Beatles v/s Rollings, la nit del divendres 22 d’agost, i van poder interpretar el seu repertori musical gràcies al restaurant Mesón del Mar que va condicionar l’interior del seu local perquè es dugués a terme el concert per al públic que s’havia congregat en el Port Esportiu.