.

Després de l’èxit del festival del passat dissabte, les activitats continuen a peu de carrer fins al 28 de juny. Foto: Cedida

La conselleria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona ha elaborat un programa d’actes de sensibilització i visibilització de la diversitat afectiva, sexual i de gènere que donen continuïtat al festival Pride Tarragona celebrat el passat dissabte 15 de juny amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+.

Així, després del gran èxit del festival Pride, organitzat per primera vegada per part de l’Ajuntament de Tarragona, a partir de dimarts 18 i fins al pròxim 28 de juny, s’ofereixen diverses activitats gratuïtes i obertes a tota la ciutadania.

La xerrada adreçada a famílies i titulada Educar en la diversitat sexoafectiva i de gènere des de casa és la primera de les activitats i tindrà lloc aquest dimarts a les 18 h al centre cívic Sant Pere i Sant Pau. L’endemà dimecres, a les 12.30 h i al mateix centre cívic, s’oferirà una altra xerrada centrada amb els adolescents LGTBI+, el paper dels adults i la intervenció social.


Altres notícies:


Les activitats continuaran aquest dijous 20 de juny a la Biblioteca Pública de Tarragona on, a partir de les les 19 h, tindrà lloc el Club de lectura amb el llibre El amor del revés. I el dimarts 25 de juny a les 20 h, a l’Espai Jove La Palmera es durà a terme el Karaoke LGTBI a càrrec de l’Associació Tiresias.

A més a més, des d’aquesta setmana i fins al pròxim 28 de juny, el Quiosquet, a la Rambla Nova, oferirà diverses activitats de sensibilització i també es pot veure l’exposició fotogràfica Una mirada LGTBI+ al món animal al centre cívic de Bonavista.

D’altra banda, la setmana passada va finalitzar l’activiat en la qual, amb el mateix objectiu de visibilitzar el col·lectiu LGTBI+, s’ha pintat la bandera irisada en diferents espais de la ciutat. Ha estat una acció conjunta entre la conselleria d’Igualtat i la Casa d’Oficis de Tarragona Impulsa en la qual s’han pintat diversos elements del mobiliaria urbà i de l’espai públic a Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Bonavista i Llevant.