.

.

TOTS 21

Imatge de l'estació d'autobusos de Tarragona. Foto: elmiradortgn.blogspot.com

Imatge de l’estació d’autobusos de Tarragona. Foto: elmiradortgn.blogspot.com

Una nova targeta T-10 permetrà viatjar amb bus des de les Terres de l’Ebre fins a Tarragona per només 6 euros el trajecte. A partir de l’1 d’octubre s’aplicaran els descomptes que suposaran un abaratiment de fins al 61% respecte el preu d’un bitllet senzill.

Actualment, viatjar de Tortosa a Barcelona costa 12 euros, i amb l’actual targeta T-10, un viatge costa 9,73 euros. En el cas del bus Alcanar-Tarragona, el bitllet senzill costa 15,3 euros, i un viatge amb la T-10 surt per 11,55 euros. El nou abonament permetrà viatjar per només 6 euros el trajecte. Aquesta nova T-10 s’afegeix a la T-10/120 que l’1 d’octubre farà un any que funciona en els trajectes interns entre les quatre comarques de les Terres de l’Ebre i que permet viatjar al preu d’1 euro el trajecte.

La posada en servei d’aquest abonament coincideix, a més, amb la millora de les comunicacions ja que l’1 d’octubre s’incrementen les freqüències de l’autobús.

El servei actual és d’una expedició d’anada i una altra de tornada. A partir del primer del mes vinent hi haurà 5 autobusos d’anada i 5 de tornada de dilluns a divendres feiners, a més d’1 anada i 1 tornada els diumenges, a la línia Alcanar – Sant Carles – Amposta – L’Aldea – Tortosa – Tarragona. Els horaris s’han dissenyat per tal de complementar-se amb el servei ferroviari. Aquest servei està operat per Hife.